Shared hosting migratie naar Plesk 12.5

In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 januari zal tussen 22:30 en 4:00 uur een migratie worden uitgevoerd op het shared hosting platform. Tijdens deze migratie worden uw website(s), database(s) en e-mail verhuisd naar een vernieuwde omgeving voorzien van de laatste versie van het Plesk Controlpanel, versie 12.5. Gedurende deze migratie zal het ... Lees verder »

30th Dec 2015
Prijsverlaging .de domeinnamen

Per 1 april hebben wij de prijzen van onze .de registraties verlaagd van €22,50 naar slechts €15,00 per jaar. Deze prijswijziging is doorgevoerd op alle bestaande registraties en geldt natuurlijk ook voor alle nieuwe registraties en verhuizingen. 

1st Apr 2015
Introductie .frl domeinnamen

.FRL hét domein van Fryslân Op 1 januari zijn de eerste .frl domeinen live gegaan. In deze zogenaamde Sunrise periode zijn de websites van de pioniers live gegaan en is het mogelijk om als merkhouder, tegen afwijkende prijzen, een .frl domeinnaam te registreren.  Op 2 februari om 2 uur 's middags begint de Landrush periode, in die ... Lees verder »

4th Jan 2015
Privacy Protect en korting op .NL en .EU domeinregistraties!

.NL of .EU domeinnaam voor slechts €4,-? Of misschien anoniem een domeinnaam registreren? 
Lees er alles over in de nieuwsbrief van 3 oktober

3rd Oct 2014
Contact verificatie voor ICANN extensies.

Let op: per 1 september moet je e-mailadres geverifieerd worden wanneer je bv een .com, .net of .org domeinnaam registreert.

Voor meer informatie zie ook de nieuwsbrief

15th Aug 2014
Extra beveiliging van wordpress sites met fail2ban

Sinds deze week worden alle Wordpress websites op het shared platform beveiligd met fail2ban. Bij meer dan 5 foutieve logins wordt het ip-adres geblocked. 
Door deze maatregel worden zogenaamde dictionary attacks tegengegaan en is uw Wordpress website nog veiliger.

8th Aug 2014
Ticket migratie naar Zendesk!

Om onze ondersteuning waar mogelijk nog verder zullen we binnenkort overstappen naar een nieuw support systeem, Zendesk!Al enige tijd wordt dit systeem gebruikt voor de FAQ ophttp://support.uwhostingwinkel.nl/ en ook de live chat maakt al gebruik van Zendesk. Zeer binnenkort zullen ook alle bestaande tickets gemigreerd worden, natuurlijk wordt ... Lees verder »

11th Jun 2014
PHP 5.5, Facebook pagina en .EXPERT aanbieding.

TLD van de maand: .EXPERT Sinds enkele dagen is de nieuwe extensie .expert General Available. Dat houdt in dat iedereen nu een .expert-domein kan registreren.  .expert is de ideale extensie om uzelf als expert op uw vakgebied te laten herkennen. Vanzelfsprekend is deze nieuwe extensie ... Lees verder »

19th May 2014
Vernieuwde website en speciale aanbiedingen

Vernieuwde website en kennisbank Afgelopen weekend is onze website vernieuwd! Naast een vernieuwd uiterlijk is het bestel proces vereenvoudigd en is de website tevens geschikt gemaakt voor uw tablet en/of smartphone. In 2013 heeft u onze support afdeling beoordeeld met maar liefst een 8.7!! Daar zijn wij erg trots op en dit willen wij natuurlijk ... Lees verder »

10th Feb 2014
Vernieuwde kennisbank

Om onze support naar verder te verbeteren zullen de komende periode verschillende vernieuwingen worden doorgevoerd.

Als onderdeel van deze verbeteringen is vandaag de eerste stap gezet door het lanceren van een  vernieuwde kennisbank. De informatie van de oude kennisbank is over gezet, uitgebreid en waar nodig aangepast.


27th Jan 2014