V: Hoe maak ik in Outlook een account aan?
A: Ga naar Outlook:

Ga naar Extra/Accounts/Toevoegen en volg de instructies.
Ga als laatste naar het Tabblad Servers:

Inkomende mail: pop.uwdomeinnaam.nl
Uitgaande mail: Hier kiest u de uitgaande mailserver van uw provider. bijv. smtp.xs4all.nl, mail.chello.nl, enz. Zo heeft iedere provider zijn eigen rules op het gebied van de door u verzonden e-mail. Kijk voor informatie op de website van uw provider.

Uw accountnaam: uw e-mailadres.
Wachtwoord: het wachtwoord dat u van ons ontving. U kunt dit wachtwoord in uw Plesk interface zelf wijzigen.

U hoeft verder niets aan te vinken.

Over dit onderwerp is een (Engelse) instructiefilm beschikbaar.
Bekijk de film