Kan mijn mailbox vol raken en daardoor mail weigeren?

V: Kan mijn mailbox volraken en ik het risico lopen dat ik geen mail meer ontvang? Bij mijn vorige hoster gebeurde dat namelijk met regelmaat.

A: NEE!
Onze service gaat ook in dit onderwerp verder dan dat van veel andere Hostingbedrijven. Overschrijding van uw webruimte kan en mag NOOIT tot een blokkade van uw website en uw mail leiden.

De inhoud van uw mailbox neemt ook ruimte in op de server. Zorgt u er dus voor dat u met enige regelmaat uw mail van de server ophaalt. In uw mailapplicatie kunt u een optie aanvinken dat ervoor zorgt dat uw opgehaalde mail van de server wordt verwijderd. Heeft u bijvoorbeeld ons Lowbudget pakket, dan heeft u 100Mb serverruimte tot uw beschikking. Deze ruimte wordt door al uw bestanden voor de website, maar ook voor uw mail gebruikt.

Houdt u uiteraard uw limieten in de gaten. U kunt bij een overschrijding daarvan gemakkelijk naar een groter pakket upgraden.