V: Kan ik al mijn wachtwoorden in een keer veranderen?

A: NEE. Uit veiligheidsoverwegingen zijn de diverse applicaties in eerste instantie separaat van gebruikersnamen en wachtwoorden voorzien. Dat betekent
ook dat per inlog de gegevens apart aangepast dienen te worden. Dus FTP en Plesk moet u separaat aanmaken.

Het kan wel via een venster worden gedaan. U logt in in uw Pleskaccount en daar kunt u voor zowel Plesk zelf als voor de ftp
alles in een keer veranderen.