V: Waar kan ik in PLESK voor een domein phpMyAdmin benaderen?
A: In Plesk gaat u naar de betreffende domeinnaam waarbinnen u phpMyAdmin wilt benaderen.

U klikt daar op 'Databases' onder de optie 'Toepassingen & Diensten'. U klikt vervolgens op de aanwezige database waarvoor u phpMyAdmin wilt openen. In het venster dat zich dan opent, ziet u in de bovenste kolom, 'Hulpprogramma's' en daarin de eerste optie 'Webadmin' staan.

Met een klik op 'Webadmin', opent zich phpMyAdmin