V:  Als ik in Plesk inlog zie ik voor mijn domeinnaam een geel uitroepteken staan. Wat betekent dit?

A: Een geel uitroepteken geeft aan dat er limieten zijn overschreden. Dat kan betekenen dat er een limietinstelling onjuist is, waardoor het systeem dit herkent als een overschrijding of het kan inhouden dat u daadwerkelijk overschrijdingen heeft op het gebied van webspace- of dataverkeeroverschrijdingen. In beide gevallen dient u dit te checken door op de knop 'Verbruik van middelen' te klikken en de overschrijdingen te checken.

Bij een overschrijding ivm met een te groot verbruik, dient u de onnodige bestanden te verwijderen of een ander hostingpakket te overwegen. Een upgrade van uw hostingpakket kunt u via uw account online bekijken.